Proiectul  are ca scop oferirea de programe extrascolare sportive si de consiliere nutritionala prin care copiii si parintii aflati in situatiile de risc din cele cinci comune implicate in proiect sa aiba o viata sanatoasa.

Pentru indeplinirea scopului propus, proiectul are urmatoarele obiective:
• sa se infiinteze cinci cluburi de Karate in cele cinci comune implicate in proiect pentru 250 de copii ce provin din situatii de risc cu varste cuprinse intre 9-15 ani.
• sa se realizeze doua sedinte de consiliere nutritionala in fiecare comuna pentru parintii copiilor ce provin din categoriile de risc din cele cinci comune implicate in proiect.
• sa se realizeze in fiecare comuna o sedinta de testare pentru stabilirea diagnosticului de obezitate a copiilor implicati in proiect.
• sa se realizeze colaborari cu autoritatile locale si evenimente de atrage de fonduri pentru a mentine cluburile deschise dupa terminarea proiectului, extinderea cluburilor si a sedintelor de consiliere nutritionala in alte comune din judetul Valcea.

Activitatile proiectului reprezinta infiintarea cluburilor de karate in cele cinci comune, realizarea sesiunilor nutritionale pentru parintii si copiii aflati in situatii de risc, organizarea unui eveniment de fundraising si doua intalniri cu intalniri cu autoritatile locale pentru a gasi solutii in a continua aceste desfasurarea cluburilor in mod gratuit pentru copiii din cele cinci comune si extinderea acestora in alte comune.

Rezultele principale reprezinta oportunitatile de viata sanatoasa si o copilarie fericita pentru cei 250 copiii aflati in situatii de risc din cele 5 comune.

Proiect derulat de Asociația AIDE și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

#instaredebine #implicareafacediferenta #kaufland #fdsc

www.instaredebine.ro

 Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a programului „În stare de bine”

Galerie foto